به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت
همه باهم برای نه به تصادف با همدلی و وفاق بین سازمانی
این مطلب را دکتر ریخته گر معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، مورخ ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۳، جلسه درون سازمانی و برون سازمانی اجرای برنامه های کمپین نه به تصادف به ریاست دکتر ریخته گر معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و با حضور مسئولین و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی و سایر ارگانها در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت و با حضور وبیناری رؤسای شبکه های بهداشت و درمان و مراکز بهداشت شهرستان های تابعه برگزار شد.
در این جلسه دکتر ریخته گر با اشاره به ابلاغ کمپین نه به تصادف از سوی نهاد ریاست جمهوری با دعوت از تمامی ارگانها و سازمانها در اجرای این پویش افزود: امروز مجموعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با توجه به نقش داشتن در امر سلامت مردم در تمامی زمینه ها، سعی در برگزاری هرچه بهتر این پویش نموده و در سطح استان نیز دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی و معاونت بهداشت با تبیین و تبلیغ پیام های سلامت و فرهنگ سازی لازم در خصوص نحوه رانندگی ایمن از جمله بستن کمربند، داشتن سرعت مطمعنه، عدم رانندگی در شرایط خواب آلودگی و عدم خوردن و آشامیدن و مشغول بودن به تلفن همراه، سعی در کاهش تلفات و عوامل انسانی تصادفات نموده تا سایر عوارضات ناشی از این حوادث ناگوار از جمله آسیب های جسمی، روحی، مادی و خانوادگی کاهش یابد.
دکتر ریخته گر در ادامه افزود: با همدلی و وفاق بین سازمانی میتوان، فرهنگ سازی های لازم در خصوص نهادینه کردن کمپین نه به تصادف در بین همشهریان انجام داد که گام بزرگی در راستای تحقق اهداف جوانی جمعیت و حفظ جمعیت نسل جوان که عامل بیشتری در تصادفات هستند، به حساب می آید.
در ادامه سایر اعضا به موارد متعدد تصادفات در سطح ۱۳ هزار کیلومتری جاده های استان آذربایجان غربی، مانند کیفیت خودروها، وضعیت جاده ها و... اشاره داشته و بر سهیم بودن خود بر تبلیغ گسترده پیام های سلامتی با استفاده از ظرفیت های لازم هر ارگان در فرهنگ سازی رانندگی ایمن، به عنوان بخشی از اقدامات لازم در جهت اجرای نه به تصادف تاکید کردند.
لازم به ذکر است پویش نه به تصادف از ۱ اسفند لغایت ۲۰ فروردین ۱۴۰۴، در سطح کشور در حال اجرا بوده که هدف از آن، افزایش سطح آگاهی و مشارکت جمعی، داشتن جادههای ایمنتر و حفظ جان هموطنانمان میباشد.
نظر دهید